Thursday, November 10, 2011

2011-11-11

Cantiknya tarikh hari ni...ramai yg plan nakkan tarikh ni di jadikan tarikh yang istemewa..tapi bagiku tetap sama saja..masih rutin harian yang sama...cuma hari ni aku plan dgn myBFF nak hirup kuah laksa lunch time satgi..hahhaha..SEDAPNYA
bersyukur sangat aku dapt Bff mcm dia...memahami walaupun terkadang aku fening dgn perangainya yang main belasah jaa..
bulanni banyak pekara yang menarik aku lalui...3Nov birthday Cikman...adikku yg paling banyak kongsi susah senang dengan aku..banyaklaa kisah yang kami kongsi bersama..4Nov plak ADAm ada majlis iftitah..Sayu hati bila dengaq ADAM baca sajak.sampai tak sedaq ayaq mata keluaq..besaq dah anak ibu..lepas tu tengok dia & kawan2Nya menNYanyi nasyid..bangganya aku tengok depa ni terdidik dan boleh nyanyi senada hasil usaha cikgu-cikgunYa mengajar.bukan senang tau nk ajaq bebudak ni.Tahun depan adam dah nak masuk darjah 1.dulu hati aku selalu tak sabaq nak tunggu Adam darjah 1..
5Nov aku balik kedah Nak sambut AIdilADha...best gak bila lama tak jumpa orang kedah...hampir 5tahun laa tak balik raya sana.walau bagimanapun depa tetap sambut aku mcm biasa gak...terharu gilaa.ADam lagilaa seronok tengok orang sembelih lembu korban...



a href="http://1.bp.blogspot.com/-LPAqIvHxgaw/Trx77o2gmtI/AAAAAAAAAis/8ydO_lGOppw/s1600/06112011164.jpg">















Sekarang ni aku kembali ke Hobi lama...minat baca Novel.Ingat dulu zaman sekolah minat baca novel smpai bawah meja penuh buku cerita yang pinjam dari perpustakaan..
kalau dulu aku minat penulis AHADIAT AKASHAH ,lepas tu ASYA SOFIA,SHARIFAH ABU SALEEM,FAUZIAH ASHAARI...TAPI laa ni aku minat gila novel AWAK SUKA SAYA TAK? penulis MELUR JELITA..best tak terucap laa..gila dgn watak HILMAN YONG..abih PC aku ubah letak gambaq hilman yong...hehehhe..lepas ni aku nk tunggu plak PABILA CINTA MEMANGGIL..karya syamnuezmil..aku dah lama minat tulisan dia ni...



No comments: